Valentine´s Day


Vintermörkret gör mig alltid så sugen på myskvällar med en bra film och massa gott snacks! Blev extra sugen på ett biobesök när jag såg trailern för den kommande filmen "Valentine´s day". Regissören till Pretty women som gjort denna film som handlar om flera sammanflätade berättelser om personer i Los Angeles när de under alla hjärtans dag försöker finna romantiken. Kändes lite Love actually över den, är den ens i närheten av lika bra så kommer jag ÄLSKA den! Fullspäckat med bra skådespelare dessutom! :) Men den som väntar på nått gott.. Väntar alltid för länge! 12:e Februari är det premiär, Längtar!



Julafton


Jag hade verkligen en U N D E R B A R dag igår med familjen! <3 Efter en båttur ut till Asperö serverades det hemmagjord glögg framför Kalle Anka, (första året på länge som alla faktiskt satt samlade framför tv:n, mysigt)! Sen var det dags för den goda julmaten, jag trodde klänningen skulle spricka så mycket som jag åt men den klarade sig! ;) Mätta och belåtna fick vi sedan besök av Tomten! (?) eller en kvinnlig karnevalvariant av tomten iaf!? Haha.. Hur som helst var det massor med julklappar som alltid, Supernöjd med ALLT jag fick! TACK igen alla!

Men detta verkar lite för lugnt för att vara en Julafton a´la familjen Lindfors! ;) Naturligtvis spårade det ur ( Jag skyller på absoluten som var HB eller hur var det nu?) :D Cia & Henrik goes  "Saw Christmas"..


För att citera den gamla dagboken: "Det var RoliKt!"

En superlyckad kväll avslutades dock på ett kyligt sätt, vi hade inte superkoll på västtrafiks tider och blev tvugna att hem, Men uppfinningsrik som man är så slängde jag på mig min nya flanellpyjamas under klänningen.. Haha.. Vi kan ju bara hoppas att ingen såg mig! ;D


Önskar Er alla..


..en riktigt fantastisk Jul! <3 Dags att äta lite frukost här sen blir det att hoppa i finkläderna och möta upp familjen för att åka ut till Schwesti på lilla Asperö! Längtar efter dagens alla godsaker, mys och fina julklappar!! :) GOD JUL!

Nattuggla


Jag lär mig aldrig, trots att jag varje morgon känner mig som en Zombie så kommer jag aldrig i säng på kvällarna.. Det får bli dubbla kaffe imon bitti helt enkelt! :)

G O N A T T!! <3


Jul på Liseberg


Jag är en Isbit! Haft en tokmysig kväll på Liseberg tillsammans med Smarre men satan va kallt det var.. Vi kämpade hårt för att hålla värmen uppe men ölen på Tyrolen och Glöggen i de olika stånden värmde tyvär bara för stunden, tappade känseln i mina stackars fossingar men löste det relativt snabbt..


Damerna på toan skrattade gott åt mig och Marie fick än en gång bekräftat att jag inte har alla hästar i stallet, Haha! :D

 


En Shrektigt God Jul..


Sitter med en kopp kaffe och njuter av min underbara lediga Söndag! :) Shreks julfilm är på tv:n, det är vitt utanför och snart ska jag bege mig ut i kylan och ta mig in till stan! Men ingen julstress för mig inte, är ju klar med alla bestyr inför julen så idag ska jag bara njuta och ta in lite julkänsla.. Ska titta på alla dårar som stressar omkring i sin jakt efter julklappar och sen blir det jul på Liseberg med söta Marie! <3 Ha en riktigt härlig 4:e advent alla! :)

Tomtens verkstad!


Fääärdiiig! Tro det eller ej men jag är klar med årets julklappar, sjukt nöjd! Sprang runt på stan idag för att handla det sista. Det är verkligen galet vilken hysteri det är såhär inför jul! Jag insåg att jag trivs mycket bättre på jobbet där jag kan hjälpa stressade kunder än att själv vara en av dem.. :D 
Nu har jag spenderat min kväll med att slå in alla julklappar och skriva några julkort, tillsammans med tända ljus och lite glögg blev det riktig julstämning här hemma, nu längtar jag faktiskt till julafton mys mys!

Julklapparna.. Men nått saknas! :)
Borde jag köpa mig en Gran? 


                   


Lyckligt slut!


Idol 2009 är över.. Årets vinnare Erik Grönwall har varit min favorit genom hela säsongen och han kändes som den självklara vinnaren! :) Samtidigt så var Calle en riktigt värdig motståndare, hans version av "With a little help from my friends" var galet bra ikväll.. Meeen inget slår den lilla killen med den STORA rösten! Vilken fantastisk pipa han har, det är lite magi över det hela! När han sjöng "The show must go on" var gåshuden ett faktum, Andreas undrade om en rumstemperatur på 26grader inte var tillräckligt varmt för Cia?! Haha han var bra full ikväll! :D Idol 2009 må vara över men nu väntar vi med spänning på kommande skivreleaser! Natti natti <3



Ledig Fredag!


En riktigt lång sovmorgon hade jag sett fram emot på veckans enda lediga dag, men söta morgonpigga Anna hade tydligen en helt annan plan.. Jag vaknade av det härliga ljudet från mobiltelefonen och fick masa mig upp ur min varma goa säng! Tydligen skulle det ätas frukost här och sen skulle Cia rastas på en morgonpromenad i duggregnet! :) Såhär i efterhand är jag jättenöjd med att ha blivit väckt, hatar att sova bort dagen, men i just den sekunden som mobilen ringde ville jag bara slänga ut fanskapet från balkongen.. ;)
Har precis varit nere i tvättstugan och satt på några tvättar och nu väntar disken och dammsugningen.. haha lediga dagar är alltid så lediga! Men ett stökigt hem är det värsta som finns.. så skönt att komma hem efter en hård arbetsdag och känna att man kan slappa ner sig i soffan utan att få ångest över alla "måsten"!


För övrigt så undrar jag vem det är som sköter playlisten på MTV?! Var evigheter sedan jag zappade fram till den kanalen men idag är den på i bakgrunden.. Seriöst så har jag hört Britneys "3", Alica keys  "Try sleeping with a broken heart" och Lady Gaga´s "Bad Romance" tre gånger vadera.. Nog för att det är okej musik men vafan? Så MYCKET bRa musik som det finns så måste man kunna se till så att låtarna inte spelas med en kvarts mellanrum? För dåligt alltså! :D (Undrar just om det är så arbetskamraterna känner för oss på Entertainment?!)

 


Julfest, Kulfest!


Är det en sak som MediaMarktare är riktigt bra på så är det att ha Roligt tillsammans! Gårdagens Julfest var strategiskt placerad i en bergslokal i Gamlestan, en lokal som enligt butikschefen är omöjlig att festa sönder! :)Alkoholen flödade och efter att Tomten kommit på besök dansades det som om det inte fanns en morgondag! Blev en toppenkväll tillsammans med alla Goa Arbetskamrater.. Och JA, Lokalen står kvar ännu! ;)




Härligt bildbevis från småtimmarna.. Butikschefen liggandes i knät på Oskar och Dennis! De ser riktigt nöjda ut alla tre måste jag säga! :)


Charmtrollet Hugo!


Har precis kommit hem från en mysig fika hos Maria, Micke och lilla Hugo! 2 månader gammal och vet redan hur man ska charma en tös! :) Fick ett stort smile precis när vi kommit innanför dörren och jag smälte direkt! <3 Underbart söt är han.. Stort Grattis igen till Er fina lilla familj!




Visst är han bedårande!?


Björn Borg(?)


Jag tror minsann att jag är lite kär i hårsmycken! Det känns nytt och kan liva upp vilken outfit som helst.. Det är med avund jag tittar på dem som hakat på denna trend, själv har jag testat ett flertal olika men alltid får jag samma känsla när jag tittar mig i spegeln.. Björn Borg! Och hur snygg är han på en skala liksom? Haha.. :D Testade lite här hemma ikväll, men jag är fortfarande osäker!



    

Va säger ni? :)


RSS 2.0