En sliten tös..


Säger GoNatt tidigt ikväll! Ska bli såå skönt att sova, önskar nästan att jag skulle sova bort hela morgondagen! Meen det blir inget med det.. ;) Klippning, julklappsletande och julpyntning står på schemat! Kan inte bli annat än en bRa dag!! Puss o Kärlek <3

Sushikväll!

För ett tag sedan var det äntligen dags att testa på Sushi för första gången, men istället för att gå ut och köpa några bitar spenderade vi en supertrevlig söndagskväll hemma hos Viktor och gjorde egen hemlagad sushi! Viktor plockade fram kockkläderna, fyllde vinglasen och sen var det dags att lära Liv och mig allt om den japanska kokkonsten! ;)



Och bra gick det som ni ser.. Denna trio skulle lätt kunna öppna sushibar! ;)

   

Galet mysigt och underbart sällskap.. :) Efter maten plockade Viktor fram rödvinssorbet, champagne och sällskapsspelet RappaKalja.. Haha skrattade så tårarna rann under spelets gång!



Men sen slog alkoholen till och kvällen spårade ur.. Enjoy! :D

   




Lördagsfilmen..


Spenderar min kväll med Tomten är far till alla barnen, Haha den filmen är underbar alltså! Lätt en av de bästa svenska filmerna som finns. undrar om jag älskar den så mycket just för att min egna familj är så dysfunktionell?! :p  "Hörru herr Mohammed, du ska inte alls ta till höger vid macken du ska låta kamelen stå parkerad hela dan i dag och låta oss vanliga svenskar fira jul i lugn o ro FATTARRDUU!!" Haha klockrent! :D

 

 


Kaos var bara förnamnet!


Jag var förberedd på Kaos men det borde ju finnas gränser alltså, Haha.. :D Vi hade en riktigt lyckad signering med Fröken Diamond, småtöserna fullkomligt avgudar henne! Sötare fans finns nog inte! <3 Det känns som vi är mer förberedda inför morgondagen och jag ser verkligen fram emot att få se Stefan Andersson igen! jag känner på mig att det kommer bli en riktigt bra dag.. :) Nu ska det slappas i soffan!


Fredagsmys!

Högsbos 3års-Jubileum är i full gång vilket har resulterat i 2 galna dagar med långa arbetspass, glada (?!) kollegor, mycket stress, idolbesök, en förbannat jobbig jingel, dansnummer med Jeerk, sköna kunder, heliumballonger and so on..  :) Men det här var bara början har jag en känsla av. Jag tror att det kommer explodera imorgon! Lönehelg, julshopping och Amy Diamond i butiken.. Jag är förberedd på kaos!

Efter jobbet åkte Anna + bebben, Andreas och Jag hem till Malin och Nicke för lite fredagsmys.. Pepparkakor, julmust och Idol var precis lagom för oss trötta själar som satt och gäspade tillsammans i soffan hela kvällen! Mysigt att få spendera lite tid med mina favoritflickor! :) Men nu är det dags att sova, Natti natti!

 



Världens Finaste! LOVE LOVE LOVE <3


Den där Jääääävla bloggen!

Efter många om och men (och lite push från Liv) satte jag tanken i verket och skaffade mig en blogg! ;) Har suttit i en evighet nu och försökt designa min första layout, INTE alls så lätt med HTML-koder hit och dit men jag är ändå rätt nöjd med resultatet.. :) Skönt att vara lite kreativ, låta hjärnan jobba med nått nytt och få tankarna på annat!

Detta inlägget känns dock inte lika inspirerande.. Tror hjärnan har fått jobba lite för hårt ikväll, tycker nästan att det luktar lite brännt här i lägenheten! Haha.. ;) Meen nu har jag den iaf, min egna lilla blogg.. tror att detta måste firas faktiskt!! :D

Till mina 3 tRogna läsare; Invigningsfest hos Cia! (Datum kan diskuteras!)

Förrätt: Baileys
Huvudrätt: Rosé (Givetvis Jacob och hans kräk!)
Efterrätt: Mojitos!

Jag är på.. är Ni? ;)






RSS 2.0