Tom Väska


I morgon bär det av på Sverigeturné! 3 dagars fullspäckat schema, visserligen jobb men det ska bli riktigt roligt att komma iväg några dagar! Hoppas på att hufvudstaden bjuder på lite härlig vårsol! Kanske en god lunch på en uteservering? :) Måste egentligen börja packa men jag orkar inte, istället har jag fastnat i soffan framför svenska hollywoodfruar! Maria Montazami, favoriten, har också problem med sin packning.. Dock inte riktigt på samma nivå som jag! -"Det hade varit lättare om jag hade varit ful i allt då kanske jag hade varit snygg i nått.." Hahaha.. KLOCKRENT! :D Hollywoodfrun om sitt problem med att packa extra snygga outfits då hon är så snygg i vad hon än tar på sig.. synd att kalla det problem! Haha.. ;)

God Morgon!


Sol sol sol.. vilken härlig start på dagen! :) Vaknade låångt innan klockan av att solen lyste in och bestämde mig för att hoppa i mysbyxorna och ta mig ut på en morgonpromenad! Såå skönt! Nu sitter jag framför MTV och äter frukost, längtar faktiskt till jobbet nu men enbart för kaffets skull.. :P Arbetslusten har tagit semester, långsemester verkar det som! Tur att det snart är helg, Ledig helg, Löövely... :D



I´m addicted! <3

 


Snygg E Jag!


Har aldrig påstått att jag är fullt normal.. Helium & Öl gör INTE det hela bättre! Haha! ;)



Lånat detta "härliga" klipp ifrån Ninas Blogg! :)

 


Time Travels Fast


Det är verkligen GALET att det redan har gått 10år sedan jag lämnade Påvelundskolan och högstadiet bakom mig! Visserligen känns det som en evighet sedan men ett decennium? Fick en inbjudan till återträff för några veckor sedan och det fick mig att börja tänka tillbaka! 16år gammal, vuxen enligt mig själv och totalt oförmögen att förstå varför jag inte bara kunde få vara ifred och leva mitt eget liv efter mina egna regler! Haha.. idag kan jag inte vara mer tacksam för att jag alltid har haft föräldrar som brytt sig och varit "lite" överbeskyddande! :) Såhär i efterhand kan jag säga att jag var allt annat än vuxen, mogen för min ålder möjligtvis men långt ifrån vuxen! Men men man blir ju visare med åren som de säger.. ;)



Mitt intresse för denna återförening har varit sval men jag loggade i vilket fall in på Barabambas hemsida för att se vilka som anmält sig. 43st som LOGGAT IN varav 0 (!) anmälda.. Haha.. Måste gå till historien som världens sämsta återträff!! :D Hur många klasser kan vi ha varit, 10st kanske? Jag gör nog rätt i att inte gå! ^^

 


What To Do?

Ååååh va jobbigt allting blev nu! Valde ut en perfekt partyoutfit redan igår för att slippa få panik nu efter jobbet.. Men jag hade INTE räknat med att det skulle blåsa storm och vara freeezing! :( Fasen också.. Skinnjacka? Fryser bara av tanken!! Men vill man vara fin får man lida piiin.. :D Kanske ska ge mig på vinet, alkohol värmer ju faktiskt! Haha..  Ses på Avenyyyyyyn.. ;)

Give a little


Det är över 4 år sedan jag bestämde mig för att bli blodgivare, bussen stod sådär lättillgängligt utanför Chalmers så det fanns absolut inga ursäkter att inte gå dit! Första gången får man ju endast testa sitt blod samt fylla i en hälsodeklaration och det var så långt jag kom.. Strax därefter hoppade jag av skolan för att testa mina vingar på annat håll och sen rann det bara ut i sanden! :( Men idag fick jag äntligen tummen ur och hakade på några härliga arbetskamrater till blodbussen i Sisjön. Den goda gärningen blev dock inte av idag heller, visade sig att jag inte får lämna blod på grund av att jag besökt Malariadrabbade öar i Thailand.. SUCK! Måste vänta i 6 månader, men efter det ska jag verkligen dra mitt strå till stacken och lämna blod regelbundet! Man vet aldrig när man själv kan komma att behöva det, så månadens uppmaning: Dra ditt ass till Blodbussen! ;)


Skulle ha varit och tränat nu men jag försov mig imorse så jag fick inte med mig träningsväskan, fick bli en promenad hem från jobbet istället. Såhär i efterhand är jag glad för det, såå underbart väder! Solen gör mig LYCKLIG! :) Nu har jag slappat ner mig i soffan, orkar inte fixa någon middag istället blir det lite ost och kex framför tv:n.. inte dumt det heller.. ;)

 


RSS 2.0