From Thailand With Love

Det borjade regna har for en liten stund sedan sa jag passar pa att skicka en liten halsning till er darhemma.. :) Just nu ar vi pa Koh Phangan, det ar den tredje on vi besoker men har tankt stanna har lite langre. Det ar Fullmoonparty har den 1 Mars som vi tankte vara med pa, 40-50.000 som festar tillsammans pa en strand kan nog bli en upplevelse! (Pa gott och ont kanske?)

Thailand ar underbart! <3 Vadret ar kalas, maten god, folket ar trevligt och vi ska inte tala om priserna! Ibland skams jag nastan nar jag ska betala!! Ungefar sahar ser mitt liv ut just nu..



Men resan har inte bara varit paradis! For nagra dagar sedan sprang det en kackerlacka i var bungalow, herrejavlar vilka faniga tjejjer vi forvadlades till! Var taktik var att kasta grejjer pa den.. det flog skvallertidningar, vattenflaskor, flipflops.. Haha ni hade dott av skratt om ni sett hur vi holl pa! Men det var en platt kackerlacka vi till slut slangde ut, Mission completed! :D Idag var det ormjakt vid poolen, men det kan vi ta en annan dag! :P

Forresten sa har ju varldens basta pappa fyllt ar! GRATTIS igen i efterskott.. :) Hade egentligen tankt att fa ivag detta pa din fodelsedag men det kommer nu istallet!

Snackorna tog slut sa det som skulle bli "Pappa" blev "Papi" Men det funkar ju utmarkt det med! :D LOVE YOU!


Na nu borjar det bli dags att rora sig harifran, hem och ta en dusch och svida om till natt annat an bikini kanske. Vet inte vad vi ska hitta pa ikvall men det blir val lite mat och nagra kalla Singhas nagonstans pa stranden! :)

Hoppas ni har det bra darhemma i snokaoset! SAKNAR er massor, onskar ni kunde vara har allihop! :) Blir nog ingen mer uppdatering har men vi hors nar jag kommit hem igen! PUSS PUSS PUSS & Oandligt med karlek

 


Blekfisarna!

Packa ner, packa upp, lägga till, plocka bort.. Herregud vi blir aldrig klara med den här förbannade packningen! Men vi har tryckt i oss varsin semla och korkat upp vinflaskan, eller skruvade av korken kanske man ska säga! :P Marie är full och jag är virrig, SKÖN kombo! :D Kom på att vi måste ta en före-resan-bild så vi kan jämföra sen när vi kommit hem igen.. UGLÄÄYY men det bjuder vi på! ;) 


Puss & Kärlek från oss! ♥


Väderprognos

Fick ett litet tips om att kolla väderleksprognosen för Göteborg de närmaste dagarna.. Kikade in på SMHI och jag kan inte vara lyckligare över att åka iväg imorgon! 60cm snö (!) ska falla över staden de närmsta dagarna.. Det här är verkligen vintern som ALDRIG tog slut! Jag säger som Magnus Betnér "Växthuseffekten verkar ha gått på semester" Haha Miljödårar!! Åk lite pulka för mig, så lovar jag att sola lite för Er.. ;)



Tänkte plocka fram en rapport för Thailand också men jag vill inte gnida in det för mycket.. Vill ju ha mina nära och kära kvar när jag kommer tillbaka.. ;)


Panik

Har inte börjat packa ännu och börjar känna mig liiite stressad om jag ska vara ärlig! Har ätit en underbar frukost tillsammans med min söta höggravida Anna och sen blev det en sväng förbi torget, växlat pengar och inhandlat lite nödvändigheter inför resan (Godis och tidningar!) Haha.. MYCKET viktigt! ;) Ne nu får jag sätta igång! Är fruktansvärt velig när det gäller resepackning så jag vet ju att det kommer ta sin lilla tid, det svåra är ju att inte ta med sig för mycket.. Vill ju kunna fylla väskan i Thailand! :D


Myskväll

Ska snart träffa Liv för en liten myskväll innan jag drar iväg till fjärran länder! :) Blir smarrig mat på Danilo (Andra gången på 4dar!) och sen Valentine´s Day. Hoppas hoppas att filmen är så bra som jag tror och vill att den ska vara! I vilket fall så vet jag att det kommer bli en toppenkväll med min sötnos! ♥



Älskar maten på Danilo, Try it!


Musikbeställning

Fasen hade förträngt att jag tog med mig lite arbetsuppgifter hem som jag inte hann klart med igår, det är nog lika bra att sätta igång med det innan jag hittar nått annat tidsfördriv. Har ingen lust alls, Bonnier Amigo är inte den roligaste leverantören jag jobbar med direkt. Bolaget är litet, musiken är inte storsäljande och min kontakt hos dem är otrevlig! Haha.. MOTIVERANDE. Ne nu biter jag i det sura äpplet så jag kan få börja min semester på riktigt! :)

Semester

Lycklig som få just nu, ligger fortfarande kvar under täcket och njuter av vetskapen om att det är över tre veckor kvar tills livet återgår till den vanliga pulsen! :) Borde kanske börja packa.. men jag har ju morgondagen på mig också! Haha.. Det är ju dumt att vara ute i god tid menar jag.. ;)


Magnus Betnér

Finns bara ett ord för hans framträdande på konserthuset ikväll, K L O C K R E N T! Han var både bitter och sylvass och jag älskade det! Skrattade så tårarna började rinna! :D Jag vill lätt se han igen!! Efteråt gick jag, Liv och Marie vidare till mysiga Sense och tog några öl.. Jättemysig kväll verkligen, TACK tjejjer! :)



Magnus Betnér - Livets ord!


Alla ♥:ans Dag

Har precis träffat mina älsklingstöser, Anna & Malin! Vi lyckades klämma in en liten söndagsfika, Mysigt! :) Nu bär det snart av till stan och träffa jobbflickorna, Liv, Marie & Nina! Vi ska gå på Magnus Betnér på konserthuset, hoppas han är riktigt bitter.. det är min humor! :D

Med tanke på att det är alla hjärtans dag får jag passa på att skicka en liten hälsning till alla mina nära (Ni vet vilka Ni är!). Det är ni som gör mitt liv fantastiskt! Massa KÄRLEK till Er!



I get by with a little help from my friends.
- John Lennon


Avatar 3D

Vilken underbart vacker film! Jag älskade allt med den, storyn, miljön, färgerna och 3D gav den det där lilla extra! :) Bjöd ut min Pappa igår på en liten Före-födelsedagen-mys-kväll eftersom jag är bortrest på hans birthday! Vi började med god mat på Danilo, hade galen tur att vi fick bord - smockfullt! Hovmästarn kände igen pappa från tidigare på kvällen (Han hade inte varit där!) och fixade därför ett bord till oss supersnabbt.. Haha.. Skulle vilja se hans dubbelgångare! Efter det köpte vi med choklad och bänkade oss framför filmen med våra sjukt snygga Glasögon! Förresten så ville min tokige far ha ett minne från kvällen så han hade tagit kvittot från restaurangen, med min autograf o allt! Haha.. :D Jättemysig kväll var det iaf!



Världens bästa Pappa! ÄLSKAR DIG! ♥


The Funhouse Summer Carnival Tour


Nu är biljetterna bokade till P I N K, 23 Juli på Ullevi.. Wihoo! :D Höga förväntningar igeen, men jag tror det kommer bli en oslagbar spelning! Var på Sony Musics musikträff i höstas där de visade klipp från hennes fartfyllda konserter, sjukt cool tjej! Sedan dess har jag verkligen velat se henne Live så jag blev galet glad när jag såg att hon skulle komma till Göteborg! :) Frågan är om hon lyckas fylla de 22.000 platserna?



T A K I D A är förband, Gud va ledsen jag är för det.. NOT! ;) Har velat se dem länge men tyvärr alltid missat deras spelningar i Göteborg. Många kallar det för "Mesrock", så kanske det är men jag ÄLSKAR dem iaf! Bury the lies & Darker instinct är två riktigt bra skivor! Lyssna om du inte gjort det innan.. :)


 


Twinrix

God Morgon! :) En väldigt nyvaken Cia vid bloggen. Önskar nästan att jag inte behövde gå upp idag, hade varit så skönt att ligga kvar under täcket och se på film hela dagen! Men det blir inget med det. Ska strax iväg till Capio/Axessakuten för Twinrixspruta nr.2 (AJ!) och ikväll blir det Avatar 3D och god mat med min älskade Papput! ♥



Galet höga förväntningar på denna film, Är den verkligen så bra som alla säger?


Ny Design


Ikväll kan då ingen klaga på min bloggaktivitet iaf.. :D Insåg att jag verkligen hatade min förra design, suttit och pillat lite nu och jag känner mig riktigt nöjd! Nu känns det mer motiverande att uppdatera oftare! :) Men nu börjar ögonlocken bli tunga, dags att krypa ner under täcket! God Natt älsklingar! ♥

Nedräkning.


6 Dagar kvar tills Cia befinner sig i P A R A D I S E T!! Känns.. overkligt är nog rätt ord! Att lämna snö och minusgrader för sol och 35 graders värme är inget annat än ren LYX! Har sett fram emot denna resan en hel evighet nu, jag har en känsla av att jag kommer älska Thailand. :)

Flygbiljetten, tur & retur Bangkok, är bokad men efter det kan vi bege oss precis vart som helst! Självklart har vi planerat och diskuterat vart vi vill, våra önskemål drog tyvärr åt lite olika håll. Söta Marie kunde dock gå med på att besöka en av paradisöarna, Koh Tao som hon redan varit på, ytterligare en gång! Jätteglad för det. :) Min förhoppning är att hinna med 3 öar innan vi beger oss tillbaka till bangkok för en shoppingweekend! ^^



Koh Samui


Koh Phangan




Koh Tao



Bangkok




Längtar Längtar Längtar!! <3


Underbara Lediga Helg!


Nu är det slut på veckan, det är dags för FREDAGSMYYYYYS! <3 Har bäddat ner mig i soffan framför Lets dance. Orkar inte göra nått vettigt alls ikväll, känns som jag varit konstant trött hela 2010! Men snart är det semester och sen jäklar ska jag komma tillbaka med massor av energi, så mycket att det ska räcka till alla i min omgivning! :)

Fått lite klagomål för den dåliga uppdateringen, hade ju tänkt lägga ner bloggen men jag ger den en chans till då! Men förvänta er inte för mycket.. ;)



Jättebra Rumba, MÄÄÄÄÄÄN...


RSS 2.0