Iphone Home

Jag föll för grupptrycket, frestelsen blev för stoor.. Nu är jag medlem i Iphone-sekten! :P Får se om den lever upp till mina förväntningar, dem är ju relativt höga! Att välja bort Sony-Ericsson var inte det lättaste valet, vi har ju trots allt haft ett lyckligt förhållande under många många år.. ;) Iphone har redan över en halv miljon användare i Sverige, så många personer kan väl inte ha fel.. Eller?


Det blev den svarta 3GS 16Gb som fick följa med mig hem, hade bestämt mig för den vita men ändrade mig i sista sekund! :)


Nytt Team Nya Möjligheter

Teamdagarna kunde inte ha blivit bättre! Det var ett trött gäng som möttes på centralen i tisdags morse, vi köpte med oss frukost och hade picnick i bilen.. :) Två skyttlar låg som sagt mitt ute i ingenstans men vi alla var ense om att det var skönt att komma ifrån storstan och ut i den underbara naturen och tystnaden. Vi hade verkligen supertur med vädret och solen sken hela dagarna!

Vi jobbade effektivt och vi kom fram till massa bra inför framtiden. Tror att alla känner sig taggade att nå de mål som är uppsatta och ta igen det som vi missat under året.
En nystart med massa positiv energi.. :D

Efter en lång dag var vi alla gott trötta men laddade inför kvällens aktiviteter..
Vi hade supermysigt i sjöstugan med god mat, svala drycker och en massa tända ljus;


Efter det hoppade vi in i bastun och efter att ha blivit kokta i 98 grader väntade årets första bad.. Det blev tom TVÅ dopp och lite vattenkrig på det.. ;)

Sen stängde vi in oss i vår mysiga lilla stuga och spelade spel tills det var dags att dra våra trötta kroppar till sängs. kunde inte haft en mer lyckad kväll.. Ni är underbara mina vänner! <3
   
Dag 2 innebar att vi skulle presentera vad vi kommit fram till för Butikschefen, Donald. Vädret var om möjligt ännu bättre än dagen innan och vi flyttade ut vår konferans (Och GODSAKERNA!) i naturen.. :)


Så glad att vi fick chansen att ha dessa dagar, dem behövdes verkligen. Tror att vi har ett grymt år framför oss och vi ska bli det bästa teamet ever!! Ska bara komma på ett sätt att få Liv att stanna kvar också så blir allt GULD! :)


Summer Makeover

ÄNTLIGEN har jag lyckats bokat en frisörtid!! :D 1:e Juni ska den här hemska mellanfärgen BORT! Can´t wait, är så galet trött på min slitna, missfärgade kallufs! Bokat in mig hos RebeckaStudio Elva efter rekommendationer från Filippa på jobbet. Blir mitt hår hälften så fint som hennes så är jag lycklig.. :) Tanken är en klippning och slingning, gärna i lite olika nyanser så det blir sådär fint solkysst.. Sen saknas bara brännan och jag är redo för sommaren! :)

Bild från 2007, Good memories..
Nååågot ljusare i håret då, men precis lika skärpt som nu.. ;)


Passar på att Gratulera FINASTE Sandra i efterskott, GRATTIS GRATTIS! :) Miss you min älsklingsfis.. <3



Brainstorm I Skogen

Imorgon bär det av på Teamdagar med avdelningen. Liv, Marie, Roger, Viktor & jag kommer spendera 2 dagar på konferansanläggningen Två skyttlar i Kinna. Enligt de arbetskamrater som redan varit där ligger det ute i skogen, in the middle of nowhere och är dötrist.. Jag tycker dock det ska bli riktigt mysigt att komma iväg från storstan en liten stund och njuta av lugnet.. :) Vi ska grilla vid sjön imon kväll och om vädret tillåter blir det lite kubb och utomhusaktiviteter.. Håller tummarna för att solen ska titta fram!

Sjöstugan, där inne myser vi imorgon;


Jag hoppas att dessa dagar bidrar med lite positiv energi och att jag känner lite arbetslust igen, usch jag har verkligen varit en gnällspik det senaste, känner inte igen migsjälv.. :( Men alla har vi väl svackor! Dags att ta sig ur den nu.. Jag tror jag lämnar kvar den i den ickefungerande badtunnan! :D


Weekend With My Friends

Söndagskväll, superdupertrött! Blir snart sängen tror jag! :) Varit en riktigt härlig helg, fredagen var galet effektiv (som mina lediga dagar har en tendens att vara!) Uppe med tuppen, tvättiden startade klockan 8! Efter smutstvätten var väck och lägenheten skinande ren blev jag Tant-Cia för några timmar. Träffade Anna & Maria och mina favoritpojkar för lite fika, supermysigt♥!! Kvällen spenderades sedan på min balkong tillsammans med den gamle Ola.. :P Ytterligare en kväll med fleecefiltar och svala drycker! Alltid lika mysigt att umgås med en nära vän och snacka skit.. Kvällen avslutades med youtube-klipp och massa skratt! :)

Lördag morgon var det off to work igen, enbart en massa skumma typer i butiken bland annat en läskig man med ryggsäck som envisades med att stå precis bakom mig vart jag än befann mig. Slutade med att jag fick ta skydd bakom vår säljdisk tills han valde att lämna avdelningen. Efter jobbet väntade en 3-rättersmiddag tillsammans med Liv och Viktor! Ytterligare en gång fick KockViktor visa sina skills i köket, avokado med Romsås till förrätt en gudomlig ugnsbakad lax litt huvudrätt och världens smarrigaste efterrätt - Varma bär med glass och grädde O SÅNT! Gud va bortskämda vi töser blev, låg som två klubbade sälar på soffan efter allt matintag! Hur trevlig kväll som helst, tack än en gång Viktor, du är en KUNG i köket! Next one is on us.. ;)

Imorse var jag dock allt annat än pigg, 20 min innan bussen gick släpade jag mig ur sängen! Segt att jobba söndagar men slutade redan 16 som tur var. Marie kom och hämta upp mig efter jobbet, vi köpte med oss lite mat och skulle fixa med bilderna från Sverigeturneén inför våra Teamdagar i nästa vecka. Vi fick inte mycket gjort, låg på varsin ände av soffan, gäspade och kollade på topmodel.. ;) Men det var vi värda! Nu blir det nog ett avsnitt Bones innan jag låter John Blund ta mig med storm! Natti Natti


Precious AW!

Röd dag mitt i veckan, det tackar vi för! För det flesta innebär det ju en extra ledig dag men som handelsanställd är det bara att slita på i vanlig takt men jag slapp iaf mitt kvällspass. :) Efter jobbet drog jag och Liv in till stan till Chez amis.. Blev en superhärlig afterwork med smarrig mat och några glas vitt! ÄLSKAR verkligen att sitta på en uteservering och njuta! Bara solen som saknades så hade det varit fulländat, men IR-värme och varma fleecefiltar har ju ockå sin charm.. ;)


Ensam Kämpe

Var nästan helt ensam på gymmet ikväll, inte en kotte som tränade! Har jag missat nått kanske? :D Kändes riktigt skumt att ha hela anläggningen för migsjälv, samtidigt förbannat skönt! En eloge till mig för att jag var en av de få som kämpade mig till träningen idag.. Haha! ;) Nu ska det slappas i soffan! PUSS!


Cravings

Vet inte om jag någonsin varit så godissugen som ikväll! Efter ungefär en vecka på GI har Sockermonstret vaknat till liv och han gör ALLT för att jävlas! Helt galet att man kan känna ett sådant begär.. :D Men här har vi en tjej med karaktär (så länge vi inte nämner vin..) hittade lite frysta hallon! Sweet, nästan som Godis ju.. ;) Imon blir det Gymmi gymmi - Hälsosamt liv HERE I COME!


Tadaaaa...

Nu kan jag faktiskt gå in i min walk-in-closet igen! :D Tro det eller ej men det fanns ett golv under berget av kläder! Länge sedan jag såg det nu, dessutom var taklampan trasig så det var KATASTROF! Fattar inte vem det är som krigar runt där inne jämt, säger som mormor; (med finsk brytning) "Det måste vara den onda hustomten" Haha! ^^

Före & efter; (före-bilden är inte riktigt rättvis det blev mindre stökigt på bild!) :D

 

 

Hade verkligen behövt rensa ut en massa kläder men men, man kan inte begära allt för mycket av en ledig Cia på sin slappehelg! ;) Nu börjar underbar och älskad av alla, är det nått att ha kanske?


Vit Vecka

Det blir inga allergiska reaktioner för mig den här helgen.. Haha!! :D Så skönt med en riktigt slapp ledig helg, kan inte minnas senast det hände! Hade hoppast på att sova fram till 12 men vaknade visst 3 timmar innan det! Dags för lite frulle sen ska jag träffa Anna och finaste Noel! :) Kanske men bara kanske orkar jag rensa i min walk-in-closet idag.. Fast det vore ju nästan för bra för att vara sant! ;) Ha en riktigt härlig dag mina vänner! PUSS

RSS 2.0