Kvällshobby?


Fy fasen va trist det är att vara sjuk!! Jag har sett mer på tv de senaste 3 dagarna än va jag gjorde sammanlagt på hela förra året tror jag.. Det värsta (Dagens I-landsproblem!) är att kanalerna visar samma avsnitt av vissa serier både på dagen och på kvällen, va fan! Lite respekt för de sjuka TACK! :P Har surfat runt en hel del på nätet och läst en massa bloggar, vilket fått mig att inse att jag INTE är någon bloggerska! Haha min blogg är nog tråkigast i Sverige och jag bör egentligen bara lägga ner den.. Men.. Det är kul att sitta och pilla med HTML och kämpa med nått som är nytt och svårt! Jag skulle behöva en kvällshobby, några förslag? :)

Nä om man ska återgå till Tv:n kanske.. den ser lite ledsen ut nu när jag ägnat 5 min åt bloggen!! ;)
Puss & Kram

I gotta Feeling..


Vissa dagar har bara en förmåga att bli sådär E X T R A bra.. Gårdagens Mys-Vin-Spel-kväll kunde inte blivit bättre, signeringen på jobbet idag med Erik & Calle (Riktigt härliga killar!) gick som på räls och nu hoppas jag att kvällen fortsätter i samma anda.. För strax bär det iväg till SNYGGETOBBE på 30-årsfest.. Wihoo! :) Ha en riktigt härlig Lördagskväll alla underbara! <3

HIPP HIPP HURRA!!

Finaste Liv fyller 22år idag! Stoooort G R A T T I S min älskade vän. Jag hoppas din födelsedag blir alldeles alldeles underbar!! <3 Firas skall det, smygstart idag och riktigt stort senare i månaden.. ;) Puss puss o massa KÄRLEK!!



I L-O-V-E my L-I-V! <3


 

Med dig är LIVet alltid en fantastisk fest!! :D


RSS 2.0