Klirr klirr


När man öppnar dem där förfärliga kuverten som har en benägenhet att leta sig till brevlådan varje månad, ser man pengarna försvinna bort innan de ens hunnit nå kontot.. :( Men EN gång per år får man det där blå kuvertet, det där kuvertet som innehåller en hemlig summa pengar, det där kuvertet som faktiskt gör att du gillar skatteverket för en liten stund! Idag var den dagen.. som ett barn på julafton tittade jag storögt på kuvertet, förhoppningarna var höga skulle jag bli besviken? Bestämde mig för att fixa lite mat och sedan öppna! Det kliade i fingrarna men jag höll mig! Mätt och belåten var det äntligen dags.. WIIiiHOooo!! Shoppingkassan är räddad! :D För ni måste hålla med mig, pengarna i det där blå kuvertet är ju pengar som egentligen inte finns.. jag ser ju hellre att dessa pengar hänger fint i min garderob än att stackarna ska ruttna bort på nått trist sparkonto! ;) Känner hur shoppingbegäret bara växer inom mig.. 




Who´s with me on a shoppingspree?


Jacob <3

"Nu är det slut på veckan det är dags för fredagsmyyyyys!" Startar även denna dagen med en liten truddilutt.. It´s my new thing! Haha.. :P Har precis hällt i mig 2 koppar kaffe, känner mig fortfarande som en Zombie tyvär men det är inte många timmar kvar (Sjukt positiv!) till min underbara lediga helg.. <3

Veckans citat:
Liv - "JACOB DOESN'T KNOW HOW MUCH I WANT HIM.." Haha.. KLOCKRENT! För er som inte riktigt hänger med i internskämten så kan jag förklara att "Jacob" inte är något annat än vårt favorit-vår-sommar-vin, då gärna Rosé! :D Så vad passar  inte bättre än att korka upp en flaska eller två på lördag och hälsa sommartiden välkommen?!

Fattig blir Rik!

"Det är något som man verkligen vet den 25:e smäller det, då finns det ingen som tar en man är kung kung kung i baren.." I vårt fall smäller det den 27:e för på Lördags ska ViRktor firas med pompa och ståt! Ser fram emot en galen 25års fest! :)

Dags att dra iväg till jobbet nu, Ha en härlig dag! :)

H-O-C-K-E-Y Hockey!

Så härligt med slutspel!! :D Har varit på tok för oengagerad i årets Elitserie men slutspelet går bara inte att hålla sig ifrån!! Började med att jag vann en biljett på jobbet så i Måndags åkte jag tillsammans med Mackan och Jonas (två arbetskamrater) in till stan för att först avnjuta en fantastiskt god middag och sen gå vidare till Scandinavium. Första perioden var katastrof men öl och jäger i pausen gjorde susen och matchen fick fart.. :) För många öl och shottar och en otroligt härlig vinst resulterade i en kalasfylla på Avenyn där vi mötte upp Liv på Babar! Haha visste egentligen redan innan vart kvällen skulle hamna.. tur jag var ledig dan efter! :D Tack för en grymt galen och rolig kväll!

Veckan har fortsatt i hockeyns spår.. Efter jobbet idag hämtade Kristoffer (Lillbrossan) upp mig och jag fick äta en riktigt god hemmalagad middag tillsammans med familjen! Efteråt bänkade vi upp oss i soffan för match nr 4.. :) Frustration, på tok för hög puls och VINST! Precis som slutspelshockey skall vara! :D

På fredag blir det hockeykväll igen, denna kväll bänkar vi oss hemma hos Ola! Can´t wait..




Niklas Andersson efter det avgörande målet i Scandinavium! vackert! :)


Fotbollspremiär!


HÄRLIGT Blåvitt! 0-3 vinst i allsvenskans premiärmatch! Det får vi fira ikväll med en flaska Rosé (hade absolut inte druckit den annars!) ;) Ska strax hem till Malin & Nicke på lite schlagerkväll . Ser fram emot att umgås med mina hjärtan och det ska bli riktigt kul att se melodifestivalen. Har inte sett ett enda bidrag i år, Anna har dock sågat det mesta så förväntningarna är väl sådär höga! Men jag hoppas att Anna bergendahl är sådär förbannat bra som hon var i sin första audition i idol 2009, isåfall har jag en klar favorit! :) Ha en riktigt Go lördagskväll. PUSS!



Skivan finns till försäljning för 169:- På MediaMarkt Högsbo! :P


Mi Casa


Hade en supermysig AfterWork igår med Liv! Möttes upp på Linnéplatsen efter jag slutat och bestämde oss för att gå till La Sombrita. "Har ni bokat bord?" Ehhh.. det kanske man skulle gjort ja! Fullsatt, vidare till nästa ställe.. Samma sak där! Kändes som varenda restaurang på Linné var fullsatt. Efter att ha promenerat en lång stund befann vi oss i vasa och hamnade på Mi Casa! Tapas, vin och supermysig stämning blev kvällens ledord! :) Mötte upp ViRktor och hamnade på Charlies Änglar, Haha det var som att gå tillbaka till Gymnasietiden men ölen var God och sällskapet fantastiskt! vad mer kan man begära? :)

   

Fylld paprika, klyftpotatis med Aioli, fetaost och Oliver, Tigerräkor i het sås, zucchiniplättar med Tzatziki, Bruschetta och en flaska vitt! GOTT GOTT GOTT! :)


Mästerkocken

..står i köket och lagar en riktigt God (?) TikkaMasala! YumYum! Väntar på att Liv (Världens goaste tös som jag saknat så mycket!!) ska sluta jobba och komma hit! :) Ikväll blir det mys mys mys med Mat, Film och givetvis Snacks! Bra avslut på en riktigt bra första arbetsdag! :)

Vårkänslor!


Tror inte jag kunde haft en bättre första dag tillbaka i Sverige! :) Vaknade 8 imorse och kände mig otroligt pigg och utvilad (Minns inte senast det hände!) Energin har varit på topp hela dagen och promenaderna i solen fick vårkänslorna att sätta igång! Fullkomligt ÄLSKAR sverige under våren, bästa årstiden!! Nu hoppas jag verkligen att denna energin håller i sig! Ska försöka ta nytta av jetlagen och få lite bättre sovrutiner, målet är att vara i säng vid 23 på kvällarna absolut senast 24 vilket skulle resultera i minst 7 timmars sömn/natt.. Men som den nattuggla jag är så är det verkligen svårare än det låter, But I will do my best!



Skalman är min förebild för mina nya rutiner, Skulle också behöva en såndäringa ät-och-sov-klocka!


Borta bra, Hemma BÄST!


Ligger i MIN goa säng! Tänk att man kan sakna en möbel när man är utomlands.. Haha! ;) Skönt att vara tillbaka, gårdagen vill jag inte ens tänka på! Det finns definitivt roligare saker än att flyga över halva jorden i 20 timmar! Haft en superhärlig semester men hemmakär som jag är så är det alltid lika skönt att vara tillbaka! <3 Dags att sätta på en kopp kaffe, underbara svenska Gevalia kaffe.. Mums!


RSS 2.0